Gândacul Nissan Leaf Black Edition poate fi comandat, în Anglia [PREŢURI ŞI GALERIE FOTO]

 Gândacul Nissan Leaf Black Edition poate fi comandat, în Anglia [PREŢURI ŞI GALERIE FOTO] Gândacul Nissan Leaf Black Edition poate fi comandat, în Anglia [PREŢURI ŞI GALERIE FOTO]

După ce în toamna trecută a fost lansat, Nissan a început să ia acum şi comenzi pentru noul Leaf Black Edition, în Regatul Unit.

Oferita este limitată până în august 2017, iar ea are un preţ de bază de 26,890 de lire (30.654 de euro), în care intră şi subvenţia de 4.500 £ (5.129 de euro) pe care Guvernul britanic o acordă pentru fiecare vehicul plug-in. Mai mult decât atât, primii 200 de clienţi vor primi gratuit în dotări şi opţiunea hotspot Wi-Fi.

GALERIE FOTO

Bazat pe vechiul model Leaf, care a fost ultima oară modernizat anul trecut, modelul ediţie limitată împrumută ceva de la Acenta şi adaugă câteva atingeri speciale la exterior, cum ar fi farurile cu LED-uri, capace de oglinzi negre, spoiler acoperiş, jante din aliaj de 16 inch, şi geamuri fumurii.

În ceea ce priveşte disponibilitatea, ediţia specială a Nissan Leaf nu se limitează doar la Marea Britanie, ceea ce înseamnă că urmează să apară şi pe alte pieţe europene.