Kia a vândut trei milioane de maşini în Europa. Garanţia pe fiecare maşină face oferta de nerefuzat

Autor: Marius Vișan 30 mai 2018 Știri auto
Kia a vândut trei milioane de maşini în Europa. Garanţia pe fiecare maşină face oferta de nerefuzat

Kia Motors Europe a atins pragul de trei milioane de automobile vândute în Europa. Fiecare maşină vândută beneficiază de garanţia de şapte ani.

Kia a oferit pentru prima dată garanţia de şapte ani a sistemului de propulsie la lansarea primei generaţii a modelului Kia cee’d la sfârşitul anului 2006 şi a lansat garanţia extinsă din ‘bară în bară’ în 2010. Încă din 2010, garanţia unică a mărcii a fost disponibilă pentru toată gama de modele Kia, iar acum fiecare automobil Kia vândut în Europa beneficiază standard de această garanţie. Începând din 2010, Kia estimează că clienţii săi din Europa au parcurs mai mult de 158 miliarde de kilometri la volan sub acoperirea garanţiei (12,500 kilometri efectuaţi anual de proprietari) – echivalând cu mai mult de patru milioane de parcurgeri a circumferinţei Pamântului în jurul Ecuatorului.

Garanţia extinsă Kia acoperă defectele materialelor şi lucrărilor pe o perioadă de şapte ani sau 150,000 kilometri. Rămâne cea mai mare garanţie oferită de orice producător în Europa în timp ce transmite siguranţă şi linişte clienţilor prin standardele înalte de calitate oferite de Kia. Garanţia este transferabilă complet de la un proprietar la altul.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe a adăugat: „Garanţia noastră de şapte ani arată încrederea pe care o avem în automobilele noastre şi oferă încredere clienţilor europeni că achiziţionează un vehicul de înaltă calitate. Brandul Kia a devenit sinonim cu fiabilitatea şi calitatea, iar garanţia este unul dintre primele lucruri pe care şi le amintesc oamenii atunci când se gândesc la Kia. Estimăm vânzări în Europa de peste 500.000 unităţi în acest an şi mulţi dintre aceşti clienţi vor fi atraşi de faptul că maşina lor ar putea rămâne acoperiţi de garanţia standard Kia până în 2025.”

Kia asigură garanţia sa extinsă şi calitatea promisă prin teste de fiabilitate şi standarde înalte de producţie realizate pentru fiecare model. Procesul de dezvoltare a vehiculelor acoperă milioane de kilometri de testare înainte de începerea producţiei, iar maşinile sunt testate în condiţii atmosferice extreme şi pe toate tipurile de suprafeţe de rulare în Orientul Mijlociu, Europa, Asia şi America de Nord şi de Sud.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide