Audi va opri producţia a două modele legendare: ”Ne revizuim portofoliul”

Audi intenţionează ca până în 2024 să lanseze pe piaţă 10 modele hibride şi 20 de modele complet electrice.

Audi va opri producţia a două modele legendare: ”Ne revizuim portofoliul” Audi va opri producţia a două modele legendare: ”Ne revizuim portofoliul”

Audi va scoate din producţie modele sportive TT şi R8 pentru a putea investi 14 miliarde euro în maşinile cu propulsie electrică. 

„Ne revizuim portofoliul”, a spus Bram Schot, subliniind că este nevoie de mai puţină complexitate. O treime din combinaţiile de motoare şi transmisii ale Audi au dispărut deja. Pe de altă parte, directorul general a anunţat lansarea unei noi versiuni a principalului model premium al constructorului german, Audi A8.

Ambiţiile de electrificare 

Audi intenţionează ca până în 2024 să lanseze pe piaţă 10 modele hibride şi 20 de modele complet electrice. 

În prezent, Audi are trei modele hibride (A3, A6 şi Q7) şi un SUV complet electric (e-tron) este mai mic decât modelele rivalilor. Oficialii Audi au informat că în scurt timp vor fi introduse pe piaţă versiuni hibride ale modelelor A6, A7 şi A8.

Sursa: Digi24 via Agerpres

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.