Kulan, ATV-ul electric pentru... muncile agricole

Da, nu e nicio greşeală: vehiculul de faţă nu a fost conceput pentru viteză sau distracţie offroad, ci pentru munca la fermă. În plus, numele lui provine de la o specie de măgar, deci lucrurile ar trebui să fie cât se poate de clare, nu?

Kulan, ATV-ul electric pentru... muncile agricole Kulan, ATV-ul electric pentru... muncile agricole

Kulan arată ca ca un monopost de curse de pe la începutul istoriei auto, dar nu vă lăsaţi păcăliţi de jantele din aliaj şi pneurile cu talon mic: viteza maximă a acestui vehicul este de numai 50 km/h. Şi asta la gol, când nu transportă nimic altceva decât şoferul.

Cum ar fi dacă am înlocui căruţele de pe şosele cu aşa ceva?

 

Kulan este, mai degrabă, o căruţă fără cai, capabilă să transporte până la o tonă de... chestii care trebuie transportate la fermă: fân, bălegar, laptele de la vaci, mâncarea pentru animale, etc. Ok, jantele şi pneurile cu aspect sport nu sunt cele mai potrivite pentru pământ, iarbă sau, mai ales, noroi, dar Kulan este, pentru moment, un concept.

Care, dacă va ajunge în producţia de serie, va fi iubit de animalele de la fermă. Pentru că nu poluează, având propulsie electrică, dar nici nu e stresant, pentru că motoarele electrice sunt mult mai silenţioase decât dieselurile tractoarelor obişnuite. Dar mai multe detalii tehnice despre ineditul Kulan puteţi afla de aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.