Primele imagini teaser cu Volkswagen ID Roomzz, SUV-ul electric de mari dimensiuni - FOTO

Se numeşte Volkswagen ID Roomzz şi este un vehicul concept care anunţă următorul membru al familiei Volkswagen ID. SUV-ul electric va apărea prima dată pe piaţa chineză, în 2021

Primele imagini teaser cu Volkswagen ID Roomzz, SUV-ul electric de mari dimensiuni - FOTO Primele imagini teaser cu Volkswagen ID Roomzz, SUV-ul electric de mari dimensiuni - FOTO

Aşa cum a promis, Volkswagen va dezvălui conceptul unui SUV electric la salonul auto din Shanghai (16 aprilie-24 aprilie), iar astăzi au fost publicate câteva imagini teaser. 

Se numeşte Volkswagen ID Roomzz şi este un vehicul concept care anunţă următorul membru al familiei Volkswagen ID. SUV-ul electric va apărea prima dată pe piaţa chineză, în 2021

Ca şi în cazul celorlalţi membri ai familiei ID (ID hatch, ID Crozz, ID Buzz, ID Vizzion, şi ID Buggy, ID Roomzz este construit pe platforma MEB a VW Group.

Dacă vă întrebaţi de unde provine numele noului model, VW spune că este o referinţă la versatilitatea spaţiului interior pe care îl oferă noul concept. Autovehiculul este descris ca un model „multi-variabil", care se caracterizează prin „configuraţii complet noi ale scaunelor, materiale de înaltă calitate şi sistem de iluminat interior personalizabil".

„ID. Roomzz ne arată la ce ne putem aştepta în viitor de la SUV-urile electrice de dimensiuni mari. Aspectul purist accentuează funcţia clară, iar experienţa utilizatorului este intuitivă şi naturală", spune Klaus Bischoff, şef designer Volkswagen.

Privind schiţa de design, ID Roomzz are o formă asemănătoare cu ID Crozz, în timp ce uşile tip „suicide” şi linia de acoperiş înclinată îi conferă un profil de tip coupe. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.