Skoda a publicat o schiţă cu interiorul conceptului VISION iV. Acesta va fi primul vehicul electric al cehilor

Premiera mondială a conceptului Skoda VISION iV va avea loc la Salonul Auto de la Geneva între 5 şi 17 martie.

Skoda a publicat o schiţă cu interiorul conceptului VISION iV. Acesta va fi primul vehicul electric al cehilor Skoda a publicat o schiţă cu interiorul conceptului VISION iV. Acesta va fi primul vehicul electric al cehilor

Skoda a publicat o schiţă cu interiorul conceptului VISION iV. Aceasta oferă o perspectivă asupra primulului vehicul electric al Skoda, bazat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen.

Aranjarea instrumentalului de bord şi a consolei centrale creează trăsături noi. Există, de asemenea, un nou display în centrul bordului, şi un volan nou cu două spiţe.

Tunelul central tradiţional nu este utilizat - astfel încât designerii Skoda au folosit posibilităţile noii platforme MEB de a crea o spaţios şi inovator. De exemplu, au reconfigurat aspectul panoului de bord şi consola centrală. Între şofer şi scaunul pasagerului, VISION iV oferă o mulţime de spaţiu de stocare. Două telefoane mobile, care pot fi conetate fără fir la sistemul infotainment pot fi plasate în consola în timp ce se află în zonele de încarcre inductivă.

În următorii patru ani constructorul ceh va investi aproximativ două miliarde de euro în noi servicii de mobilitate. Marca va introduce zece modele electrificate până la sfârşitul anului 2022. Premiera mondială a conceptului Skoda VISION iV va avea loc la Salonul Auto de la Geneva între 5 şi 17 martie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.