Volkswagen va disponibiliza 3.000 de angajaţi pe fondul dezvoltării maşinilor electrice

Volkswagen Slovacia va disponibiliza 3.000 de angajaţi până în luna iunie.

Volkswagen va disponibiliza 3.000 de angajaţi pe fondul dezvoltării maşinilor electrice Volkswagen va disponibiliza 3.000 de angajaţi pe fondul dezvoltării maşinilor electrice

Volkswagen Slovacia va disponibiliza 3.000 de angajaţi până în luna iunie în condiţiile în care compania-mamă se reorientează către autovehicule electrice, relatează Deutsche Welle, citat de Ziarul Financiar. 

Economia locală este adânc dependentă de producţia auto, iar ţintele legate de emisii ale UE anunţă schimbări importante.

Slovacia, care găzduieşte uzine ale VW, Kia Motors, PSA Peugeot Citroën şi Jaguar Land Rover, depinde în mare măsură de producţia auto. Sectorul generează 300.000 de locuri de muncă, fiind de departe cel mai mare angajator din ţara cu 5,4 milioane de locuitori. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.