Hummer HT2

Nu ai bani de un Hummer? Nu te întrista, Hummer HT2, cea de-a doua generaţie de telefoane mobile ce poartă emblema monstrului pe patru roţi este compromisul ideal.

Hummer HT2 Hummer HT2
Hummer HT2 a fost conceput de către compania franceză Modelabs, cea care i-a introdus şi pe ceasornicarii de la Tag Heuer pe piaţa telefoanelor mobile. Dacă primul terminal Hummer a fost un succes (s-a vândut în peste 50.000 de exemplare), mulţumită unui design tip slider, elegant, HT2 dezamăgeşte la capitolul estetică. Forma trapezoidală nu inspiră putere şi nici nu atrage atenţia într-un mod prea plăcut.

Mai multe pe www.go4it.ro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.