Automobile Bavaria Group a lansat noul BMW X3

Automobile Bavaria Group a găzduit evenimentul de lansare a noului BMW X3.

Automobile Bavaria Group a lansat noul BMW X3 Automobile Bavaria Group a lansat noul BMW X3

Showroom-urile Automobile Bavaria Group din Bucureşti(Automobile Bavaria Băneasa), Constanţa (Bavaria Motors), Sibiu(Contempo Cars Sibiu), Cluj (Autotransilvania Cluj), Târgu Mureş(Autotransilvania Târgu Mureş) şi Timişoara (Banat Car) au fostdeschise pentru clienţii şi potenţialii lor clienţi. Aceştia s-aubucurat de o atmosferă relaxantă,au putut admira noul model BMW şitotodată, participa la o tombolă cu premii surpriză şi jocuriinteractive. MHS Motors, membru al grupului Automobile Bavaria alivrat astăzi, în ziua lansării europene, primul BMW X3 model noudin România.

În decursul ultimilor şapte ani, prima generaţie amodelului BMW X3 a scris o excepţională poveste de succes, 614.824de unităţi produse in Austria (Gratz), Rusia, Egipt şiThailanda.


Plăcerea condusului, calitatea premium şi, în plus, eficienţaremarcabilă au făcut ca BMW X3 să devină foarte apreciat de clienţişi să obţină rezultate excelente în studiile independente.Specialiştii au onorat BMW X3 cu numeroase premii pentru siguranţaremarcabilă, satisfacţia clienţilor, fiabilitatea şi valoareaconstantă.

Noul BMW X3 este o continuare firească a formulei care a statla baza succesului înregistrat de primul model SAV în segmentulsău. Cu o agilitate mult îmbunătăţită, un confort al călătorieioptimizat vizibil, cu mai mult spaţiu decât oricare dintreconcurenţii săi şi cu opţiuni inovatoare de echipare, noul modeloferă condiţiile ideale pentru a ocupa aceeaşi poziţie ca şipredecesorul său - aceea de punct de referinţă în segmentul SportActivity Vehicle.

Noul BMW X3 oferă două motoare revoluţionare.Propulsorul diesel cu patru cilindri de la noul BMW X3 xDrive20ddezvoltă o putere maximă de 135 kW / 184 CP, astfel că depăşeşte cu5 kW nivelul predecesorului său, în timp ce consumul mediu în cicluEU a fost îmbunătăţit cu 14%, la 5,6 litri per 100 kilometri. NoulBMW X3 xDrive35i este echipat cu un motor pe benzină, cu şasecilindri dispuşi în linie, a cărui putere maximă este de 225 kW /306 CP.


Noul BMW X3 xDrive35i vine echipat standard cu o cutie deviteze automată cu opt trepte. Această opţiune, unică însegment, este disponibilă la BMW X3 xDrive20d ca alternativă latransmisia manuală cu şase trepte standard. În premieră, transmisiaautomată este combinată cu funcţia Auto Start Stop, caredezactivează automat motorul la stop sau la blocaje în trafic.Imediat ce pedala de frână este eliberată, motorul reporneşte.

Noul BMW X3 este disponibil la showroom-urile Automobile BavariaGroup, preţurile noului model începând de la 33.200 Euro, faraTVA.