BMW Seria5 GT Trussardi

Casa italiană de modă Trussardi cunoscută îndeosebi pentru haine de piele, blugi, poşete şi accesori a făcut pulblică o ediţie limitată BMW Seria 5 GT pentru a celebra centenarul firmei de modă.

Ediţia specială este bazată pe un BMW Seria5 GT 530d xDrive, model care a fost restilizat atât lainterior, cât şi la exterior într-o manieră care reflectă statutulfirmei italiene de modă. Ediţia specială este inspirată de lumeahainelor de piese şi a mănuşilor.

Maşina este vopsită cu o culoare specială, Heraldic Brown, cuaccente de gri închis mătuit pe anumite zone, cum ar fi priza deaer frontală. În plus, maşina este echipată cu jante de 20 de inch,iar pe aripile faţă a fost aplicată logo-ul casei de modă.

La capitotul interior, în mod evident, pielea este elementulprincipal, garnisit cu cusături contrastante. Bineînţeles călogo-ul casei de modă este plasat în diverse zone dinhabitaclu.

Ediţia specială este disponibilă şi pentru versiunile 535d,535i şi 550i. În momentul de faţă nu a fost anunţat şi preţulacestei versiuni speciale.