Chevrolet, singura marcă auto care creşte pe piaţa locală

În condiţiile în care piaţa auto a continuat să scadă, Chevrolet a reuşit să câştige cotă de piaţă în mod constant. Conform datelor înmatriculărilor DRPCIV, piaţa autoturismelor a scăzut în primele 6 luni ale anului 2010 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut cu 41,53 procente.

Chevrolet, singura marcă auto care creşte pe piaţa locală Chevrolet, singura marcă auto care creşte pe piaţa locală

Chevrolet a fost singura marcă auto din top 20 care aînregistrat creşteri ale vânzărilor în primul semestru al anului2010 : +2,43 procente, atingând o cotă de piaţă de 5.18% (+2.22%faţă de semestrul I 2009).


Cătălin Manta, directorul reprezentanţei Chevrolet Romania, adeclarat:
"Creşterea vânzărilor Chevrolet se datorează atât preţurilor foarteavantajoase, combinate cu cei 5 ani garanţie, cât şi noilorproduse. Oferta Chevrolet propune clienţilor un pachet foarteavantajos dotări/preţ/siguranţă.
Noile modele Chevrolet, Spark şi Cruze au avut un rol cheie încreşterea vânzărilor, calitatea şi siguranţa acestora fiindapreciate de un număr de clienţi din ce în ce mai mare: în numai 3luni de la lansare Noul Spark a devenit lider în segmentul său.

În trimestru 3 vom continua să avem oferte extrem deavantajoase. Prin programul REMAT clienţii au posibilitatea săachiziţioneze modelele Chevrolet la preţuri excelente, în pofidacreşterii TVA-ului. Este un moment oportun pentru cumpărarea unuimodel Chevrolet, achiziţia la preţurile actuale fiind o investiţiesigură pe termen mediu, acoperită de cei 5 ani de garanţie.
În plus, clienţii Chevrolet pot beneficia de 5 plinuri decombustibil cadou prin creditul Chevrolet (rată fixă în RON) oferitde BRD Finance IFN SA."