Ediţie aniversară Mazda6

Modelul de clasă medie de la Mazda, Mazda6, un automobil reprezentativ pentru cei 90 de ani de activitate ai constructorului japonez este disponibil într-o serie limitată şi în România.

Ediţie aniversară Mazda6 Ediţie aniversară Mazda6

Mazda6 ediţie aniversară are la bază nivelul deechipare TE, cu versiunea de caroserie hatchback, în două variantede motorizare, benzină 2l (155 CP) şi diesel 2.2l (129 CP). Învarianta de serie, nivelul de echipare TE include jante din aliajde 17 inch, senzori de ploaie şi de lumină, cruise control, aercondiţionat automat bi-zonă, sistem audio compatibil MP3 cu magaziede 6 CD-uri şi sistemul de asistare la plecarea din rampă (HLA).Cei care vor alege ediţia limitată Mazda6 vor putea beneficia înplus de grilă frontală sport, vopsea metalizată, conectivitateBluetooth, tapiţerie din piele&textil, cotieră centralăculisantă din piele, pedalier din aluminiu, cadrane bord tipblackout şi inserţii Piano Black pe planşa de bord, precum şi degaranţie extinsă cu 2 ani faţă de cea standard. Totodată versiuneaspecială va fi disponibilă în 4 opţiuni de culoare: Gri Aluminiu,Alb Crystal Pearl, Negru şi Blue Stormy.

Modelul este disponibil la toţi partenerii Mazda din România laun preţ de 17.895 euro + TVA pentru versiunea pe benzină şi 18.701euro + TVA pentru cea cu motorizare diesel.

Pentru echipările de serie, până la sfârşitul anului, Mazda6beneficiază de o reducere de 3.000 de euro şi garanţie extinsă la 5ani în limita a 150.000 km. Totodată clienţii care vor achiziţionaunul dintre modelele Mazda3, Mazda6 şi CX-7 pot beneficia prinprogramul de leasing financiar oferit de UniCredit Leasing de odobândă de 0% pentru o perioadă de 12 luni.