Festival de artă din Bucureşti, susţinut cu o flotă de modele BMW plug-in hybrid

Autor: Marius Vișan 11 oct. 2018 Știri auto

Proiectul „Black Sea Art Festival în Bucureşti” prezintă artişti din cele 9 ţări din jurul Mării Negre, iar BMW va susţine acest festival cu o flotă de modele BMW Seria 2 Active Tourer plug-in hybrid pentru transportul invitaţilor.

Proiectul reuneşte proiecte şi prezentări de film, fotografie, arte plastice, teatru, arhitectură şi muzică ca o expresie a multiculturalităţii regiunii. 

Festivalul se desfăşoară între 11 şi 14 octombrie în fosta bază de la „Industria Bumbacului” care acum este revitalizată cu multe proiecte creative şi spaţii care au fost redate oraşului: TOT, Nod Makerspace, Deschis Gastrobar şi La Firul Ierbii. 

În acest moment, BMW Seria 2 Active Tourer 225xe este cel mai de succes model BMW plug-in hybrid de pe piaţa locală. Modelul a beneficiat de o revizuire tehnică şi estetică în primăvară care a inclus şi o baterie cu o capacitate utilă crescută la 6,1 kWh. Acum autonomia atinge 45 km în valoare NEDC, conform ciclului de teste impus de Uniunea Europeană.

Noul model poate acoperi numai în regim electric distanţele zilnice uzuale, în timp ce motorul pe benzină asigură autonomia pe distanţe mari. Cu o putere totală a sistemului de 224 CP şi un cuplu maxim de 385 Nm, modelul nu este doar eficient, dar oferă şi plăcerea de a conduce tipică BMW.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide