Fiul ministrului Tudorel Toader a provocat un accident după ce a aţipit la volan

Fiul cel mic al Ministrului Justiţiei a fost implicat azi-noapte într-un accident rutier, după ce a aţipit la volan.

Fiul ministrului Tudorel Toader a provocat un accident după ce a aţipit la volan Fiul ministrului Tudorel Toader a provocat un accident după ce a aţipit la volan

Fiul lui Tudorel Toader a ajuns marţi dimineaţă la spital, după ce ar fi aţipit la volan şi maşina pe care o conducea a intrat într-un podeţ din judeţul Iaşi.
 
Potrivit Poliţiei Iaşi, Andrei T., în vârstă de 21 de ani, conducea, în jurul orei 4.00, o maşină dinspre Răducăneni spre Iaşi, iar în localitatea Chicerea a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza oboselii. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
 
Andrei T. ar fi aţipit la volan, iar maşina pe care o conducea, un VW Touareg, a intrat într-un podeţ, fiind distrusă în proporţie de 80%.
 
Atât Andrei T, cât şi tânăra alături de care era au fost duşi la spital, fără să fi suferit răni grave. Poliţia a deschis pe durata cercetării un dosar de vătămare corporală din culpă urmând ca, după finalizarea cercetărilor, procurorul să decidă dacă se începe sau nu urmărirea penală împotriva lui Teodor Toader.