În acest weekend: Dacia Duster Offroad Experience

Timp de 4 zile, Dacia Duster va fi protagonistul unui spectacol offroad, pe un circuit amenajat în oraş, la Băneasa Shopping City în Bucureşti. În perioada 1-4 iulie toţi cei interesati să testeze performanţele vehiculului au ocazia de a participa la un drive-test 4x4 autentic, alături de piloţi profesionişti.

În premieră, Dacia organizează o demonstraţie deoffroad destinată publicului larg, astfel încât toţiparticipanţii să se poată convinge singuri de abilităţile celui mairecent model al său: DaciaDuster.

Dacia Duster Offroad Experience este o iniţiativă a mărcii de ase apropia şi mai mult de clienţii săi. Circuitul de laBucureţti se deschide joi, 1 iulie, şi va funcţiona dupăurmătorul program: 1 iulie/12:00-20:00; 2iulie/12:00-22:00; 3 şi 4 iulie/12:00-20:00. Înscrierile ladrive-test sunt gratuite.

După demonstraţia de la Bucureşti, Dacia Duster OffroadExperience va ajunge pe litoral şi în alte trei mari oraşeale ţării. Mamaia va fi prima destinaţie. În perioada 15-18iulie, circuitul va fi amenajat în apropierea HoteluluiRex. Din septembrie, demonstraţiile vor fi reluate laTimişoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) şi Iaşi(17-19 septembrie).

Pe toata durată spectacolului, publicul poate participa laconcursuri cu premii organizate de Dacia şi partenerii săi -BRD-Groupe Societe Generale, Danone şi Orange. Dacia va organizatombole cu mai multe premii surpriză pe tot parcursul zilei.Agentul local Dacia oferă posibilitatea participanţilor de aconduce ei înşişi Dacia Duster, într-un drive-test în oras.

Dacia Duster este primul vehicul de teren ăl mărcii Dacia.Lansat la Salonul Auto de la Geneva 2010, el este disponibil înprezent în toată reţeaua autorizată a mărcii. Modelul poate fiachiziţionat în trei niveluri de echipare (Duster, Ambiance,Laureate), atât în variantă cu tracţiune 4x2, cât şi în variantă cutracţiune integrală. Dacia Duster propune cel mai bun raportpreţ/prestaţii/spaţiu interior pentru clasa din care faceparte.

VEZI VIDEO CU DACIADUSTER OFFROAD EXPERIENCE