Jean Michel Jarre se va plimba cu BMW ActiveHybrid în România

După succesul obţinut la Bucureşti în 2008, Jean Michel Jarre revine în România în cadrul turneului „2010”. Artistul va oferi o nouă producţie prin care poate să împărtăşească publicului energia concertelor sale, alături de emoţia oferită de o reprezentaţie în sală.

Jean Michel Jarre se va plimba cu BMW ActiveHybrid în România Jean Michel Jarre se va plimba cu BMW ActiveHybrid în România

Pentru a construi o experienţă incredibilă, Jarre a decis săintroducă conceptul de "all-in-one-show", integrând tehnologia deultimă generaţie de sunet, lumini şi efecte speciale pentru unrezultat remarcabil. Jarre a imaginat un show ce concentreazăexpresia semnăturii sale şi a talentului extraordinar în a creaevenimente unice pentru un spectacol fără precedent.

BMW a pus la dispoziţia artistului în România două automobilecare reprezintă cea mai înaltă tehnologie a mărcii - BMW Seria 7 ActiveHybrid şi BMW X6 ActiveHybrid - două automobilepropulsate şi de energia electrică, pentru pionierul muziciielectronice.

Combinarea unor propulsoare electrice, cu motoare cu ardereinternă ultraperformante oferă o experienţă extraordinară de aconduce automobile hibride. Modelele BMW sunt dedicatesuperlativelor - este vorba de cel mai puternic model hibrid oferitpe piaţă (BMW X6 ActiveHybrid, 485 CP) şi cel care oferă cel mairapid sprint 0-100 km/h (BMW Seria 7 ActiveHybrid, 0-100 km/h în4,9 secunde). Experienţa de înaltă performanţă oferită de cele douăautomobile este completată de o eficienţă de excepţie care rezultăîntr-o reducere a consumului de combustibil şi a emisiilor de noxela 15% în cazul modelului BMW Seria 7 şi 20% în cazul BMW X6.