Modelele din gama Fiat 500 vor fi echipate cu anvelope Goodyear

Modelele Fiat 500, Fiat 500C dar şi noul Fiat 500L Trekking vor fi echipate cu anvelope Goodyear, din gama EfficientGrip şi Vector4Seasons.

Modelele din gama Fiat 500 vor fi echipate cu anvelope Goodyear Modelele din gama Fiat 500 vor fi echipate cu anvelope Goodyear

Popularul model Fiat 500 a fost produs în peste 1 milion de exemplare din 2007 până în prezent. Pentru a stimula şi mai mult livrarea modelelor pe piaţa internaţională, Fiat a ales Goodyear pentru furnizarea a două dintre produsele sale de top pentru echiparea gamei Fiat 500.

Astfel, Fiat 500 şi versiunea cabrio Fiat 500C vin acum echipate cu anvelopele EfficientGrip de la Goodyear, în timp ce Fiat 500L Trekking va fi echipat cu anvelopele Goodyear Vector4Seasons.

Fiat justifică alegerea prin sporirea economiei de carburant, datorată nivelului scăzut de rezistenţă la rulare şi a duratei mari de viaţă în kilometri parcurşi pe care le prezintă anvelopa EfficientGrip. Mai mult, datorită suprafeţei unice a benzii de rulare şi aranjarea lamelor, anvelopa asigură performanţe premium pe carosabil umed şi distanţe scurte de frânare.

Anvelopa Vector4Seasons prezintă un compus adaptat pentru toate condiţiile de vreme, precum şi un contur neted al benzii de rulare pentru o dispersie uniformă a aerului în pneu. În plus, anvelopa mai oferă o rezistenţă bună la acvaplanare şi distanţe mai scurte de frânare pe gheaţă.