Mythology - Calendarul Pirelli 2011 by Karl Lagerfeld

În lumea life-style, calendarele Pirelli sunt aşteptate cu sufletul la gură. Calendarul Pirelli 2011 poartă amprenta celebrului Karl Lagerfeld şi se numeşte "Mythology". Încercaţi să găsiţi o legătură între imagini şi domeniul auto...

Mythology - Calendarul Pirelli 2011 by Karl Lagerfeld Mythology - Calendarul Pirelli 2011 by Karl Lagerfeld

Calendarul Pirelli 2011 a fost prezentat laMoscova, cu ocazia unui eveniment grandios de la teatrulStanislavsky and Nemirovich-Danchenko. Este cea de-a 38 ediţie aunui calendar care, în fiecare an, este aşteptat cu sufletul lagură de lumea life-style.

Calendarul Pirelli 2011 poartă amprenta celebruluifotograf Karl Lagerfeld, care prezintă, într-un mod lipsitde inhibiţii, una dintre cele mai mari pasiuni ale fotografului:mitologia greacă şi romană. O temă legată de istoria şi culturaumanităţii, dar care se potriveşte şi cu faptul că Pirelli s-anăscut în urmă cu 140 de ani.

Calendarul cuprinde un număr de 36 de fotografii, în care suntsurprinşi 21 de protagonişti în diverse ipostaze, care, trecândpeste caracterul erotic al calendarului, întruchipează zei şizeiţe, precum şi alte personaje mitologice. Au pozat 15fotomodele, 5 bărbaţi modele, dar şi actriţa JulianneMoore.

Pe pagina următoare puteţi citi tot comunicatul de presă pentruCalendarul Pirelli 2011, iar în galeria foto puteţi admira pozelelui Karl Lagerfeld. Din păcate, doar câteva dintre ele sunt la orezoluţie mare, restul fiind doar un preview.

VEZI POZELE DIN CALENDARUL PIRELLI 2011