Paris Hilton a primit cadou la 30 de ani un Lexus LF-A

Cu siguranţă şi voi veţi simţi la fel: ce @%$&% poate să facă o vedetă blondă miliardară, precum Paris Hilton, cu una dintre cele mai apreciate maşini dedicate pilotajului? Noi avem un răspuns.

Paris Hilton a primit cadou la 30 de ani un Lexus LF-A Paris Hilton a primit cadou la 30 de ani un Lexus LF-A

Moştenitoarea imperiului Hilton, cunoscuta blondă Paris Hilton, a primit cadou o maşină sport de la iubitul ei,cu ocazia aniversării a 30 de ani. Până aici, nimic special sauieşit din comun pentru lumea vedetelor fiţoase şi pline de bani dela Hollywood.

Însă cadoul în sine este de natură să nască proteste în rândulpasionaţilor adevăratţi de maşini: Cy Waits, partenerul lui ParisHilton, i-a dăruit acesteia nici mai mult, nici mai puţin decât unexemplar Lexus LF-A.

Adică o maşină cu o producţie limitată la doar 500 de unităţi,care are un motor V10 de 560 CP şi este capabilă să atingă 100 km/hîn doar 3,2 secunde, dar, cel mai important, e una dintrecele mai apreciate maşini la ora actuală de către piloţiiexperimentaţi.

Ceea ce Paris Hilton chiar nu este. Şi suntem siguri că nici nuva deveni, chiar dacă va participa la cursurile de pilotajasigurate de Lexus pentru clienţii lui LF-A. În plus, cunoscutefiind gusturile excentrice ale vedetei în materie de maşini(veziBentley-ul ei roz), cel mai probabil blonda îşi vapierde repede interesul pentru jucăriia de 375.000 USD pemotiv că... nu are o culoare care să-i placă.

Şi aşa ajungem la întrebarea iniţială: ce va face ParisHilton cu acest cadou extravagant şi peste puterile ei deînţelegere? Evident, după ce se va afişa de câteva ori lavolanul maşinii, acest Lexus LF-A va rămâne în sarcina iubitului eiCy. O "corvoadă" demnă de invidia noastră...

Ei bine, de fapt punem pariu că omul de afaceri din LasVegas la asta s-a şi gândit: să-şi facă lui un cadou debăieţi, dar disimulat sub forma unui cadou dedicat partenerei deviaţă, care impresionată, ar fi mai motivată să se mărite cu el.Iar Cy Waits ar intra astfel în selectul club al miliardarilor.Scopul scuză stratagemele, exact ca în filme.

CINE CREDEŢI CĂ VA CONDUCE MAŞINA-CADOU LEXUSLF-A?