Parteneriat NVIDIA şi BMW

Automobilele BMW, de la Mini Cooper la seria 7, vor fi dotate cu cele mai avansate sisteme de navigare şi control dezvoltate pe unităţile NVIDIA.

Parteneriat NVIDIA şi BMW Parteneriat NVIDIA şi BMW

Grupul BMW din America de Nord şi NVIDIA anunţă astăziparteneriatul în urma căruia unităţile de procesare vizualăNVIDIA vor fi integrate în sistemele de navigare şi încomputerele de bord ale următoarei generaţii de automobile BMW dinîntreaga lume.

Unităţile deprocesare grafică NVIDIA vor sta la bazasistemelor de navigare integrate în autoturismele BMW,îmbunătăţind redarea grafică a reperelor de navigare şi interfaţade utilizare. Procesoarele NVIDIA vor fi disponibile pentruîntreaga gamă de modele BMW, incluzând autoturismele dinseria 7, seria 5, seria 3, modelele Mini Cooper şi seria X deautomobile sport.

Funcţia dezvoltată de BMW, iDrive, va oferi elementevizuale de înaltă rezoluţie, alături de informaţii din trafic întimp real. iDrive reprezintă un concept de controlinteligent care simplifică utilizarea funcţiilor dezvoltate de BMW.Posesorii automobilelor BMW vor putea astfel să conducă în condiţiide siguranţă şi să se bucure de experienţa de la volan, fiindasistaţi de sistemele de informare şi atenţionare anticipată.

Caracteristici:

  • Sistemele iDrive de la BMW, dezvoltate pe unităţile deprocesare vizuală NVIDIA oferă:
    • Interfaţă din generaţia următoare, bogată în detaliivizuale
    • Cele mai avansate soluţii grafice dedicate sistemului denavigare şi computerului de bord
    • Display de înaltă rezoluţie (1280x600)
    • Timp de răspuns

"În urmă cu un an, a pornit ideea de a oferi cele mai avansateşi intuitive sisteme de navigare. În încercarea noastră de a creşteperformanţa grafică a sistemelor, NVIDIA a reprezentat alegereaperfectă. Parteneriatul cu NVIDIA reprezintă o nouă etapă îndezvoltarea experienţei pe care posesorii de automobile BMW o au lavolan." - Elmar Frickenstein, Vicepreşedinte Executiv al divizieiElectrics/Electronics and Driving Experience Environment în cadrulBMW. "BMW şi-a clădit reputaţia prin crearea celei mai complexeexperienţe la volanul unui automobil. Această experienţă se vatransforma într-una inegalabilă datorită unităţilor de procesarevizuală NVIDIA ." - Dan Vivoli, Senior Vice President în cadrulNVIDIA