Randări cu viitoarea generaţie Lada Niva

Un designer brazilian încearcă să ne ofere un preview pentru cum ar putea arăta noua generaţie Lada Niva. Care nu pare să se ridice la înălţimea Duster-ului. Voi ce ziceţi?

Randări cu viitoarea generaţie Lada Niva Randări cu viitoarea generaţie Lada Niva

Despre viitoarea generaţie Lada Niva încă nu ştim sigurmulte lucruri. Au apărut zvonuri că noua Lada Niva arputea fi, de fapt, un Duster cu siglă Lada, dar şi zvonuriprivitoare la un model nou, pe care l-ar putea dezvolta chiar casade design Pininfarina.

Iată că pe un blog brazilian, irmaododecio.blogspot.com, am descoperit nişteschiţe destul de interesante, propuneri demne de luat în seamăpentru un urmaş al micului offroader rusesc. Atenţie, vorbim deun urmaş al primei generaţii, careîncă se mai produce în paralel cu modelul modernizat, ChevroletNiva.

Aşadar, designerul brazilian a încercat să transpună peNiva secolului XXI multe trăsături ale modelului original:se remarcă farurile rotunde şi semnalizatoarele minimaliste plasatedeasupra lor, capota care "muşcă" din aripa faţă sau stopurileverticale, care încadrează un hayon simplu.

Au fost imaginate atât versiunea cu trei uşi, cât şi una cu 5uşi, per total randările cu Niva arătându-ne un SUV foartecompact, cu o alură robustă, dar care degajă şi un aersurprinzător de dinamic.

Totuşi, nu putem spune că aceste schiţe cu Niva sunt denatură să-i dea emoţii Duster-ului nostru. Rămâne săaşteptăm mai multe informaţii oficiale despre noua Lada Niva, anul2011 fiind de aşteptat să ne ofere unele surprize.