Randări noi: viitorul BMW Seria 3 GT

Cei de la BMW Blog vin cu informaţii noi privind viitoarea versiune BMW Seria 3 GT. Care se pare că nu va fi doar un Seria 5 GT la scară redusă, ci o maşină cu o personalitate aparte.

Randări noi: viitorul BMW Seria 3 GT Randări noi: viitorul BMW Seria 3 GT

Conform celor de la BMW Blog, viitorul BMW Seria 3 GT nu va urma ideeamodelului mai mare, BMW Seria 5 GT, un fel de berlină-hatch de clasă mare,al cărei stil rămâne unul controversat, deşi vânzările maşinii suntconsiderate destul de bune, iar versiunea Touring este puternicconcurată de Gran Turismo.

Dimpotrivă, Gran Turismo, în cazul Seriei 3, va pune accentul pelife-style, dinamism şi individualism. Astfel, vom vorbimai degrabă de un fel de rival pentru Audi A5 Sportback, spatele urmând a fi mai aplatizat,centura mediană înaltă, iar suprafaţa vitrată îngustă.

Inginerii BMW se referă la noul BMW Seria 3 ca"Progressive Activity Coupe", ceea ce este încă un indiciucă vorbim despre o maşină îndreptată mai mult spre stilul coupe cu4 uşi. În plus, se pare că noul model va prelua idei dedesign de la BMW CS Concept - sursele BMW Blog afirmând căviitorul model arată ca un "CS intrat la apă".

În orice caz, e clar că bavarezii nu au terminat cu surprizele,iar BMW Seria 3 GT este posibil să ne indice o nouăsemi-nişă life-style, care să atragă un public dornic demaşini cât mai diverse. Rămâne, însă, sub semnul întrebăriilansarea acestui model, până acum zvonurile indicând anul 2011.

VOI CE CREDEŢI CĂ VA FI NOUL BMW SERIA 3GT?