Robbie Williams e noul „director de marketing” de la Volkswagen!

Robbie Williams se plictisea în Germania, aşa că a dat un anunţ pe Facebook şi Twitter pentru a-şi arăta disponibilitatea de a lucra pentru o companie germană, un „job real”, fiind plictisit de atâta cântat. Volkswagen i-a cântat în strună...

Robbie Williams e noul „director de marketing” de la Volkswagen! Robbie Williams e noul „director de marketing” de la Volkswagen!

Aflat pentru o perioadă în Germania, Robbie Williams s-a plâns pe conturile lui de social media că e plictisit şi că vrea să se angajeze şi el la o companie germană, un „job real”, care să-i permită să-şi întreţină familia în mod onest, nu doar cântând pe scenă.

Amuzant este că mai multe companii au intrat pe fir, oferindu-i joburi mai în glumă, mai în serios, însă mesajele lui Robbie Williams erau parte a unei campanii deja bine gândite cu cei de la Volkswagen, pe care îi ajută să-şi lanseze o serie specială „Club & Lounge” în Germania.

Succesul e asigurat, nemţii fiind extrem de amuzaţi de ideea ca un superstar internaţional să se maimuţărească într-o germană aproximativă încercând să le arate calităţile sistemelor de sunet din noile modele Golf LOUNGE, Tiguan LOUNGE, Beetle CLUB şi up! CLUB.

De la conferinţa „de presă” şi la clipurile video de promovare, Robbie Williams face ce ştie el mai bine: ne distrează. Apropo, ştiaţi că a lansat un nou album, destul de bun chiar? :)