Suzuki Palette

Chiar dacă are forma unei cutii şi poate părea puţin prea colţuros pentru Europa, un astfel de autovehicul se bucura de un real succes la japonezi. Aşa că la ei acasa va fi şi lansat. La Salonul Auto de la Tokyo.

Suzuki Palette Suzuki Palette
Când priveşti un asemenea model stai şi te întrebi de ce maşini precum Renault Scenic şi Volkswagen Touran se numesc monovolume. Când un astfel de Suzuki se apropie mult mai bine de noţiunea de monovolum. Bine, are şi un mic bot, dar numai pentru a nu fi prea "cutie". Şi chiar dacă japonezii sunt buni la miniaturizare, trebuiau să pună şi motorul undeva.

Practic avem o podea plană, locuri pentru acomodarea a patru pasageri şi uşi spate culisante, pentru un acces facil in interior. Cu un ampatament mai mare cu 40 de mm decât al modelului Wagon R, Palette ofera puţin mai mult confort şi un plus de ergonomie. Destinat familiştilor, noul model nu va fi aşa de spartan pe cât poate părea la prima vedere, oferind o gamă largă de dotări, din care amintim doar de bluetooth, mufă pentru mp3 player şi aer contiţionat automat.