Un nou dealer Opel în Bucureşti

Union Motors Car Sales este cel de-al 7-lea dealer al mărcii Opel deschis în Bucureşti şi este amplasat pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr.145, lângă podul Otopeni.

Un nou dealer Opel în Bucureşti Un nou dealer Opel în Bucureşti

Union Motors Car Sales, cel mai nou partener din reţeauaOpel, este localizat pe Şos. Bucureşti-Ploieşti la numărul145, lângă podul Otopeni, şi vine să completeze oferta deservicii a mărcii pentru partea de nord a Bucureştiului.
"Ne bucurăm că un grup cu experienţa New Kopel, de care aparţineUnion Motors Car Sales, a decis să investească în marca Opel. Esteîncă un indicator al succesului de piaţă pe care îl avem," a spusConstantin Avromescu, Opel Country Director Romania. Reţeaua departeneri Opel include 42 de centre, iar 40% din volumul vânzăriloreste realizat în Bucureşti.
"Suntem onoraţi că Opel a decis să ni se alăture în acestparteneriat. Trebuie spus că acesta este rezultatul unei puternicerelaţii de business, dezvoltată cu Opel de la intrarea New Kopel pepiaţa auto românescă, în 2005. Modelele Opel reprezintă aproape 25%din flota noastră, iar acest lucru se datorează faptului că suntmaşini de încredere, accesibile şi uşor de întreţinut", a spus DudyPerry, CEO New Kopel Group.
Union Motors Car Sales ocupă un spaţiu de peste 4.000 de metripătraţi alocaţi pentru showroom, service şi depozit de piese deschimb, având un număr total de 100 angajaţi, număr care seaşteaptă să crească în viitor.
Investiţia în noul distribuitor Opel a atins o valoare de 6milioane de euro.
Timp de 5 luni, Opel a înregistrat creşteri consecutive de volum,culminând în iulie cu înregistrarea celei mai mari cote de piaţălunare avută în România, de 6,58%.
Performanţele sunt puternic susţinute de aprecierea cu are au fostprimite noile modele. Noua generaţie Opel Astra dar şi OpelInsignia, maşina care a deschis noua linie de design a Opelschimbând complet perspectiva, au fost primite la fel de entuziastca şi în restul Europei - ambele se clasează constant în top 3vânzări din segmentul lor în ţara noastră. Dotat cu soluţiirevoluţionare de funcţionalitate şi ergonomie, noul Opel Meriva vacontribui în perioada următoare la menţinerea acestor rezultateprin utilitatea deosebită pe care o oferă familiilor.
Opţiunea de garanţie extinsă şi noua ofertă Opel Service 4+ vin săîntărească încrederea în produsele mărcii. Din luna august aacestui an, modelele Opel mai vechi de 4 ani beneficiază de unprogram permanent constând în pachete avantajoase la operaţiile derevizie.