Versiunea de curse a lui Ferrari 458 Italia?

O versiune care pare destinată circuitului a lui Ferrari 458 Italia a fost dată de gol de primele imagini. Să fie oare Ferrari 458 Italia Challenge?

Versiunea de curse a lui Ferrari 458 Italia? Versiunea de curse a lui Ferrari 458 Italia?

Ferrari 458 Italia nu a fost de foarte mult timp aruncată pepiaţă, dar aşa cum ar fi şi firesc următoarea versiune se află înteste departe de ochii presei. Cei de la Axis of Oversteer s-au infiltrat însă în garajul de laVallelunga, locaţie în care se află Ferrari Driving Academy,prezentându-ne aceste poze. Toată lumea se fereşte să îi pronunţenumele acestei versiuni, dar este clar că arată mult mai sportivdecât versiunea pe care Fisichella a lansat-o în România înweek-end.

Se observă jantele cu prinderecentrală în locul celor cu cinci prezoane, chingile capotei,geamurile laterale din plastic şi roll cage-ul. De asemenea, acestmodel are o gardă la sol coborâtă şi un kit aerodinamic careaproape bărbiereşte solul, ceea ce ne duce cu gândul doar la folosirea pe circuitDupă cum se poate constata proiectul esteîntr-o fază destul de avansată şi informaţiile vor urma să fieprezentat şi în vileag, mai ales pentru că mare parte din secret afost dat in vileag.