Dotare nouă pentru Lamborghini Huracan, de Liberty Walk: şolduri late

Cei de la Liberty Walk au, se pare, o slăbiciune pentru fundurile mari. Altfel nu ne explicăm de ce - după Ferrari 458, Lambo Aventador şi Nissan GT-R - noul Huracan a fost pus la cura de îngrăşare.

Dotare nouă pentru Lamborghini Huracan, de Liberty Walk: şolduri late Dotare nouă pentru Lamborghini Huracan, de Liberty Walk: şolduri late

Pe cei de la Liberty Walk îi ştiţi deja după proiectele Lambo Aventador, BMW M4, Nissan GT-R şi Ferrari 458. Aşa că nu ar trebui să fie o supriză prea mare dacă aţi afla că tunerul japonez o să aplice acelaşi tratament şi unui Lamborghini Huracan. Cum care tratament? Cel al şoldurilor mari. Foarte mari.

Deocamdată nu există nici un detaliu despre partea tehnică, însă suntem destul de siguri că o să facă o treabă pe cinste. Tot ce puteţi voi să faceţi acum e să intraţi în GALERIA FOTO a acestui material. E simplu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.