Nissan GT-R şi Ferrari 458 Italia by Liberty Walk. Încă o porţie de fantezie

Japonezii de la Liberty Walk nu se mai satură să opereze pe Nissan GT-R şi pe Ferrari 458 Italia. Cum am putea noi, în schimb, să ne săturăm să le privim...?

Nissan GT-R şi Ferrari 458 Italia by Liberty Walk. Încă o porţie de fantezie Nissan GT-R şi Ferrari 458 Italia by Liberty Walk. Încă o porţie de fantezie

Nu ştim alţii cum sunt, însă noi nu am văzut nicio maşină care să treacă prin atelierul celor de la Liberty Walk şi care să iasă de acolo cu cel puţin 10% mai apetisantă decât era înainte. Şi am văzut câteva - de la BMW M4 la Nissan GT-R la Ferrari 458 Italia la Lamborghini Aventador. Şi apoi încă un Nissan GT-R

Ar fi trebuit să spunem, aşadar, că ne-am cam săturat de Nissan GT-R sau de Ferrari 458 Italia. Însă imediat ce am văzut primele poze am început să salivăm mai ceva ca nişte copii în magazinul cu dulciuri. Acum, că te-am avertizat de posibile efecte fiziologice, te invităm să pofteşti în GALERIA FOTO de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.