Acreditări pentru mecanici

Asociaţia Industriei Britanice de Motociclete împreună cu principalii producători de motociclete va acorda titluri de acreditare mecanicilor de motociclete.

Acreditări pentru mecanici Acreditări pentru mecanici
ATA (Automotive Technician Accreditation) este o diplomă oferită de IMI (Institute of the Motor Industry) care va atesta calităţile unui mecanic. Aceasta va putea fi obţinută în urma unui sistem de examinare pus la punct de către IMI împreună cu cele mai mari firme din domeniu (producători şi lanţuri de service-uri). Acreditarea va avea o valabilitate de 5 ani şi poate fi reînnoită prin susţinerea unui nou examen.

Acelaşi sistem este implementat de mai multă vreme în domeniul auto şi a dus la creşterea calităţii serviciilor de asistenţă tehnică. Se speră că aceleaşi rezultate să se obţină şi pe sectorul moto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.