Casey Stoner îşi înclină motocicleta la 1.000 de ...cadre pe secundă

Atunci când privim o cursă de MotoGP nu observăm cu adevărat gradul de dificultate al unei asemeanea întreceri. Dar, cu ajutorul tehnologiei moderne, intensitatea cursei se poate desluşii în detaliu, graţie a ceea ce se numeşte "slow motion".

Timpul în care un participant din MotoGP trece printr-un viraj este foarte mic, iar viteza este atât de mare încat se observă intrarea, înclinare şi ieşirea din viraj. Cu ochiul liber este imposibil de observat cât de mult este înclinată motocicleta şi modul în care aceasta rulează în acel moment.

Graţie tehnologiei moderne şi a camerelor de mare viteză, întreaga perspectivă se schimbă atunci când vedem ce se întâmplă cu un motor în timpul virajului printr-o cameră capabilă de 1.000 de cadre pe secundă. Se poate vedea foarte bine efortul imens depus atât de motociclist, dar şi de către motocicleta acestuia în timpul negocierii unui viraj.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.