Noua anvelopă Dunlop Sportmax Qualifier

Pentru motocicliştii tineri care sunt pasionaţi de cursele moto, Dunlop a creat noile anvelope Sportmax Qualifier.

Noua anvelopă Dunlop Sportmax Qualifier Noua anvelopă Dunlop Sportmax Qualifier

Utilizând o tehnologie de materiale compozite derivată din GP Racer D211, anvelopa Dunlop Qualifier de înaltă performanţă, destinată atât şoselei, cât şi pistei de curse, combină performanţe asemănătoare anvelopelor destinate curselor cu un preţ rezonabil, ceea ce îi conferă o valoare uimitoare.

Aceasta este prima anvelopă care aduce caracteristicile materialelor compozite destinate curselor motocicliştilor tineri şi pasionaţi. Disponibile într-o gamă adecvată pentru 125cc, cu dimensiuni de clasă H de 17 inci (pentru viteze de până la 210km/h / 130mph), materialele compozite Qualifier oferă o aderenţă excelentă pe pista de curse, fără a sacrifica performanţele la deplasarea pe şosea.

"Dorim de mult timp să oferim o anvelopă creată special pentru numărul din ce în ce mai mare de motociclişti tineri care îşi duc motoretele în weekend pe pista de curse, spune Sharon Antonaros, Director de marketing pentru Dunlop Europa, "Aceştia au nevoie de un set de anvelope la un preţ rezonabil, care să le ofere aderenţă şi siguranţă pe şosea, dar şi performanţe ridicate pe pista de curse."

Dacă eşti un motociclist tânăr, aflat în căutarea unei anvelope cu caracteristici asemănătoare celor destinate curselor, care să-ţi ofere stabilitate, viteză de răspuns şi anticiparea de care ai nevoie pentru a-ţi găsi limitele - toate acestea la un preţ rezonabil - ai nevoie de noua serie de clasă H a Dunlop, Sportmax Qualifier. Aceasta este disponibilă acum în toată Europa.

Aveolpele Dunlop Sportmax Qualifier sunt disponibile pe următoarele mărimi:

110/70 R 17 54H TL
120/60 R 17 55H TL
120/70 R 17 58H TL
150/60 R 17 66H TL
160/60 R 17 69H TL

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.