Noua anvelopă Dunlop Sportmax Qualifier

Pentru motocicliştii tineri care sunt pasionaţi de cursele moto, Dunlop a creat noile anvelope Sportmax Qualifier.

Noua anvelopă Dunlop Sportmax Qualifier Noua anvelopă Dunlop Sportmax Qualifier

Utilizând o tehnologie de materiale compozite derivată din GPRacer D211, anvelopa Dunlop Qualifier de înaltă performanţă,destinată atât şoselei, cât şi pistei de curse, combină performanţeasemănătoare anvelopelor destinate curselor cu un preţ rezonabil,ceea ce îi conferă o valoare uimitoare.

Aceasta este prima anvelopă care aduce caracteristicilematerialelor compozite destinate curselor motocicliştilor tineri şipasionaţi. Disponibile într-o gamă adecvată pentru 125cc, cudimensiuni de clasă H de 17 inci (pentru viteze de până la 210km/h/ 130mph), materialele compozite Qualifier oferă o aderenţăexcelentă pe pista de curse, fără a sacrifica performanţele ladeplasarea pe şosea.

"Dorim de mult timp să oferim o anvelopă creată special pentrunumărul din ce în ce mai mare de motociclişti tineri care îşi ducmotoretele în weekend pe pista de curse, spune Sharon Antonaros,Director de marketing pentru Dunlop Europa, "Aceştia au nevoie deun set de anvelope la un preţ rezonabil, care să le ofere aderenţăşi siguranţă pe şosea, dar şi performanţe ridicate pe pista decurse."

Dacă eşti un motociclist tânăr, aflat în căutarea unei anvelopecu caracteristici asemănătoare celor destinate curselor, care să-ţiofere stabilitate, viteză de răspuns şi anticiparea de care ainevoie pentru a-ţi găsi limitele - toate acestea la un preţrezonabil - ai nevoie de noua serie de clasă H a Dunlop, SportmaxQualifier. Aceasta este disponibilă acum în toată Europa.

Aveolpele Dunlop Sportmax Qualifier sunt disponibile peurmătoarele mărimi:

110/70 R 17 54H TL
120/60 R 17 55H TL
120/70 R 17 58H TL
150/60 R 17 66H TL
160/60 R 17 69H TL