Oameni şi...motoare: Motociclete unicat din Polonia

Schimbăm un pic orientarea rubricii "Oameni şi maşini" către fanii de motoare, mai exact printr-o prezentare a unor superbe exemplare unicat cu care cei pentru care au fost construite cutreieră străzile Poloniei.

Oameni şi...motoare: Motociclete unicat din Polonia Oameni şi...motoare: Motociclete unicat din Polonia

E clar, polonezii se pricep la motoare! Şi cu asta nu ne referim doar la partea tehnică, ci şi la felul în care arată exemplarele prezentate în materialul video de mai jos. Cu o serie de motociclete realizate la comandă care i-ar face geloşi şi pe mult mai cunoscuţii membri americani ai Orange County Choppers, bikerii nu au cum să treacă neobservaţi aşezaţi în spatele furcii unor asemenea creaţii. 

Iar dacă mix-ul se condimentează cu fete frumoase şi motociclişti fioroşi, succesul este unul garantat. Fără a vă mai reţine din timp, vă invităm să apăsaţi cu toată încrederea play pe videoclipul de mai jos şi să vă bucuraţi de privelişte

CARE MOTOR VĂ PLACE CEL MAI MULT?

Custom bikes of Poland from Loniek on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.