Vizită la nivel înalt la Borgo Panigale

Preşedintele italian Giorgio Napolitano a vizitat, împreună cu Ministrul Pier Luigi Bersani, fabrica Ducati. Programată iniţial pentru 22 februarie, vizita a fost amânată din pricina crizei guvernamentale.

Vizită la nivel înalt la Borgo Panigale Vizită la nivel înalt la Borgo Panigale

Pe 16 martie, Preşedintele italian a fost timp de trei ore oaspete în casa celor mai apreciate motociclete italiene. Acesta s-a arătat mulţumit de rezultatele economice pe care Ducati le-a înregistrat în ultimii ani şi a recunoscut importanţa producătorului de motociclete pentru comunitatea din Borgo Panigale. Din cei 24.000 de locuitori, aproape 1.000 lucrează pentru Ducati.

Trecând peste comentariile de ordin politic, vizita preşedintelui italian la o fabrică de motociclete subliniază încă odată importanţa industriei moto pentru întreaga populaţie din peninsulă. Pe şoselele din Italia circulă aproximativ 10 milioane de motociclete şi scutere, ceea ce înseamnă o medie de un vehicul pe două roţi la fiecare al şaselea locuitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.