100 de zile BMW Welt

BMW Welt, evenimentul deschis în Munchen, s-a dovedit încă de la lansare un mare succes. În primele 100 de zile după deschiderea din 17 octombrie, BMW Welt a înregistrat nu mai puţin de o jumătate de milion de vizitatori.

100 de zile BMW Welt 100 de zile BMW Welt
Numai la deschidere, BMW Welt a atras peste 80.000 de persoane interesate de noutatea conceptului şi de modelele expuse. De atunci, tururile speciale BMW Welt au atras peste 15.000 de participanţi, înregistrând un nivel de ocupare de 100%. Evenimentul a fost şi punctul de plecare pentru 25.000 de vizitatori ai fabricii BMW din apropiere, unde zilnic 900 de automobile BMW Seria 3 ies de pe linia de asamblare.

140.000 de oaspeţi au savurat specialităţile culinare din trei restaurante şi un Coffe Bar, iar peste 10.000 de participanţi au fost găzduiţi în sălile de conferinţe, pentru diferite evenimente. În 2008 sunt programate mai multe evenimente culturale şi concerte cu acces gratuit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.