100% electrificat până în 2025 - Anunţul făcut de unul dintre cei mai mari producători auto

Tavares a declarat că 80% dintre autovehiculele companiei ...

100% electrificat până în 2025 - Anunţul făcut de unul dintre cei mai mari producători auto 100% electrificat până în 2025 - Anunţul făcut de unul dintre cei mai mari producători auto

CEO-ul Peugeot Carlos Tavares a anunţat că până în 2025 „grupul PSA va fi 100% electrificat“, adăugând că producătorul auto francez va recurge la know-how-ul inginerilor Opel achiziţionat de la GM pentru a proiecta autovehicule pentru piaţa americană, potrivit CNBC.

Tavares a declarat că 80% dintre autovehiculele companiei vor fi autonome în condiţii limitate până în 2030, iar 10% dintre acestea vor avea o autonomie de „nivelul patru şi cinci“. Peugeot a ieşit de pe piaţa americană cu peste 20 de ani în urmă.

Tavares, fost executiv Renault-Nissan care a preluat compania în 2014, a prezentat planuri de reintrare pe piaţa americană.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.