2010 Buick LaCrosse - Imagine teaser

General Motors a dat publicităţii prima poză oficială cu viitorul model Buick LaCrosse, programat să apară la finalul acestui an la Salonul Auto de la Los Angeles.

2010 Buick LaCrosse - Imagine teaser 2010 Buick LaCrosse - Imagine teaser

Potrivit americanilor, dacă dorim să ne facem o imagine mai bună despre viitorul sedan va trebui să vizităm articolul mai vechi despre Buick Invicta Concept, prezentat anul acesta la Beijing Auto Show, din designul căruia s-au inspirat desenatorii lui LaCrosse. Vânzările sunt aşteptate să înceapă undeva la începutul anului viitor, în primăvară, în SUA, nefiind excluse şi motorizările cu patru cilindri.

Sfatul nostru pentru cei de la Buick: încercaţi totuşi să le împrumutaţi de la Opel. Nu vă mai agitaţă să le dezvoltaţi voi.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.