25 de ani de Automobile Bavaria. Cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est continuă povestea de succes a BMW în România

25 de ani de Automobile Bavaria. Cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est continuă povestea de succes a BMW în România, începută în anul 1994. MHS Holding îşi consolidează poziţia de lider de piaţă în Europa Centrală şi de Est.

25 de ani de Automobile Bavaria. Cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est continuă povestea de succes a BMW în România 25 de ani de Automobile Bavaria. Cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est continuă povestea de succes a BMW în România

MHS Holding, entitatea sub care operează unele dintre cele mai mari reţele de dealeri auto din Europa, a înregistrat în anul 2018 o cifră de afaceri de peste 387 milioane euro şi o creştere totală a vânzărilor de autovehicule noi cu 14% faţă de anul precedent, reprezentând peste 7600 de vehicule livrate
la nivel european.

La 25 de ani de la înfiinţare, Automobile Bavaria, cea mai mare reţea de dealeri BMW şi MINI din Europa Centrală şi de Sud.Est, continuă să fie lider de piaţă în reţeaua dealerilor BMW autorizaţi în România, cu o creştere a vânzărilor de autovehicule noi BMW de 8% faţă de anul 2017.

În cei 25 de ani de activitate, Automobile Bavaria a vândut peste 45.000 de vehicule şi peste 1.050.000 de clienţi au vizitat atelierele de service autorizate BMW, MINI şi Rolls-Royce.

MHS Truck & Bus, importatorul MAN în România a înregistrat o creştere cu 35% a vânzărilor de autocamioane noi MAN faţă de anul 2017 şi o dublare a numărului de contracte de service. În anul 2018, Automobile Bavaria, a înregistrat o creştere cu 8% a vânzărilor de automobile BMW, înregistrând 1.622 livrări, la care se adaugă 206 de unităţi MINI noi vândute.

MHS Motors, noul dealer Opel din Targu Mures, a vândut în primul an de la deschiderea oficială 121 de automobile noi. Cele 12 locaţii Automobile Bavaria, autorizate BMW şi MINI, au fost vizitate în 2018 de 56154 de automobile, iar cifra de afaceri în zona de servicii BMW şi MINI a avut o creştere de 4,5 milioane EUR.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.