3 milioane de lei într-o zi ar trebui să ne lecuiască de prostii la volan

Fii atent cum calci pe bec

3 milioane de lei într-o zi ar trebui să ne lecuiască de prostii la volan 3 milioane de lei într-o zi ar trebui să ne lecuiască de prostii la volan

În urma celor peste 3.000 de acţiuni şi intervenţii efectuate de poliţişti, în ultimele 24 de ore, au fost constatate aproximativ 800 de infracţiuni, fiind surprinse în flagrant delict aproape 200 persoane. De asemenea, poliţiştii au aplicat peste 9.000 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut peste 500 de permise de conducere.

La data de 11 martie a.c., peste 8000 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate peste 300 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.879 de evenimente, dintre care peste 2.300 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor, au fost constatate 795 de infracţiuni, 199 dintre acestea fiind în flagrant.

De asemenea, au fost depistate 10 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 30 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 9.464 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 25.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 180 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 593 de permise de conducere şi au fost retrase 195 de certificate de înmatriculare.

Sursă Poliţia Română

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.