300.000 de modele Dacia Logan MCV produse la Mioveni

La aproape patru ani de la lansarea sa oficială, Dacia Logan MCV a ajuns deja la 300 000 de de unităţi produse. Modelul cu numărul 300 000 (Logan MCV 1.5 dCI, 5 locuri, de culoare roşie) va ajunge la un client din Italia.

300.000 de modele Dacia Logan MCV produse la Mioveni 300.000 de modele Dacia Logan MCV produse la Mioveni

Al doilea membru al familiei de modele Logan şi-a început cariera comercială în octombrie 2006, imediat după prezentarea sa la Salonul Auto de la Paris din acel an. Restilizată în octombrie 2008, gama Logan MCV este alcătuită din patru versiuni de echipare (Ambiance, Preference, Laureate şi Prestige), disponibile în două configuraţii - cu cinci şi respectiv cu şapte locuri. Performanţa break-ului gamei Logan nu este deloc surprinzătoare, tinând cont de succesul înregistrat pe pieţele occidentale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.