6 iulie în istoria automobilistică

6 Iulie este data la care BMW Seria 7 F01, adică actuala navă amiral bavareză, este lansată într-un mod absolut spectaculos.

6 iulie în istoria automobilistică 6 iulie în istoria automobilistică

6 Iulie 2008 - În această zi în Piaţa Roşie din Moscova, BMW a început prezentarea lui Seria 7 F01. Modul în care au introdus noul model a fost absolut spectaculos, acest model fiind inserat într-o clepsidră din care se scurgeau uşor mingiuţele pe post de nisip. Astfel în cursul celor două zile, cât a durat scurgerea timpului, foarte mulţi curioşi s-au strâns pentru a vedea ce se află în ciuda construcţie înaltă de 12 metri care domina piaţa.

Noul Seria 7 este mai lung şi mai lat ( 5,212 mm lungime, 1,902 mm lăţime faţă de 5,040 mm şi 1,900 mm) dar mai scund decât generaţia precedentă (1,478 mm faţă de 1,490 mm). Ampatamentul a crescut şi el de la 2.990 mm la 3,210 mm. Încă de la lansare, la fel ca şi în cazul generaţiei precedente, Seria 7 a fost disponibil şi ca variantă "Long", cu ampatament alungit cu 140 mm. Acest model a fost expus în faţa publicului la Salonul de la Paris din acel an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.