7.000 de comenzi pentru Opel Ampera

Oficialii GM sunt convinşi că Opel Ampera va atinge ţinta de vânzări pentru 2012 fiind înregistrate deja peste 7.000 de precomenzi pentru Opel Ampera.

7.000 de comenzi pentru Opel Ampera 7.000 de comenzi pentru Opel Ampera

Cei de la GM speră ca Opel Ampera să fie mai bine primit în Europa decât Chevrolet Volt în America. Până în acest moment au fost înregistrate peste 7.000 de comenzi pentru Opel Ampera, ceea ce-i face pe oficialii GM să fie încrezători în atingerea ţintei de vânzări pentru 2012, şi anume 10.000 de unităţi.

Cu toate că Opel Ampera aproape a atins pragul de vânzări impus, cei de la GM s-ar putea să aibe probleme în ceea ce priveşte livrarea comenzilor până la finele anului 2012 datorită întreruperii producţiei Volt/Ampera pentru o perioadă de cinci săptămâni. Livrările de Opel Ampera către clienţi au început în februarie şi totul merge conform planului, a declat un oficial GM. Opel spune că marea majoritate a clienţilor deţin sau au deţinut maşini premium precum Mercedes, Audi sau BMW, dar şi-au îndreptat atenţia către Opel Ampera datorită tehnologiei de ultimă oră.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.