A apărut trailerul documentarului „I Am Paul Walker” - VIDEO

Acest prim trailer arată părţi din interviurile ...

A apărut trailerul documentarului „I Am Paul Walker” - VIDEO A apărut trailerul documentarului „I Am Paul Walker” - VIDEO

A apărut primul trailer al documentarului despre viaţa lui Paul Walker.

”I Am Paul Walker” va avea premiera pe 11 august, filmul urmând să fie difuzat pe reţeaua Paramount. Acesta va arăta parcursul carierei actorului la Hollywood, precum şi viaţa sa departe de camerele de filmat.

Acest prim trailer arată părţi din interviurile cu fraţii lui Walker, Cody şi Caleb, precum şi cu sora lui Ashlie, care menţionează toate pasiunile actorului, inclusiv maşinile şi natura.

Paul Walker a fost, de asemenea, un susţinător al conservării oceanelor lumii şi un surfer pasionat.

Actorul Paul Walker a murit într-un accident rutier pe 30 noiembrie 2013, împreună cu prietenul său Roger Rodas.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.