A fost lansat Ferrari 488 Pista Spider: 711 CP şi 770 Nm - GALERIE FOTO

Dacă şoferii au suficient asfalt, maşina poate ajunge ...

A fost lansat Ferrari 488 Pista Spider: 711 CP şi 770 Nm - GALERIE FOTO A fost lansat Ferrari 488 Pista Spider: 711 CP şi 770 Nm - GALERIE FOTO

Ferrari 488 Pista Spider a fost lansat în mod neaşteptat în cadrul evenimentului auto de la Pebble Beach. 

La fel ca şi coupe-ul 488 Pista, Pista Spider este alimentat de un motor V8 de 3,9 litri care produce 711 CP şi un cuplu de 770 Nm. În consecinţă, Pista Spider atinge sprintul de 0-100 km / h în 2,85 secunde, exact la fel ca şi fratele său.

Dacă şoferii au suficient asfalt, maşina poate ajunge de la 0-200 km / h în 8 secunde, cu 0,4 secunde mai lent decât coupe-ul, şi continuă până la o viteză maximă de 340 km / h.

Ferrari 488 Pista Spider are o greutate de doar 1377 kg si este cu aproximativ 91 kilograme mai greu decat coupe-ul. 

Maşina este cel de-al 50-lea model convertibil din istoria lungă a celor de la Ferrari şi, la fel ca şi modelul 458 Speciale Aperta, este diferenţiat de hardtop cu o dungă albastră care rulează pe lungimea maşinii. 

Clienţii lui 488 Pista Spider vor avea opţiunea de a alege roţi din fibră de carbon dintr-o singură bucată pentru a compensa din greutatea vehiculului. Vor fi, de asemenea, oferite şi jante din aliaj de 20 de inci.

Ferrari nu a anunţat preţului acestui model, şi dacă va fi limitată sau nu producţia, ca în cazul lui Ferrari 16M Scuderia Spider şi Ferrari 458 Speciale Aperta, apărute înainte de aceasta. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.