A început numărătoarea inversă pentru noul Ford Focus. VIDEO

Chiar dacă oficialii Ford spun că va fi rezentat ...

A început numărătoarea inversă pentru noul Ford Focus. VIDEO A început numărătoarea inversă pentru noul Ford Focus. VIDEO

Noul Ford Focus va fi dezvăluit în întregime foarte curând, aşa ne anunţă teaser-ul postat pe pagina Ford România. Deşi vedem doar părţi din noul hatchback, acestea sunt suficiente pentru a ne trezi interesul. El va fi dezvăluit în întregime pe 10 aprilie. Chiar dacă oficialii Ford spun că va fi prezentat în premieră pe la jumătatea lui aprilie, o imagine care a apărut pe un site maghiar ne oferă mai multe indicii despre maşină, mai devreme decât era anunţat. 

 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.