A patra generaţie Santa Fe este disponibilă în Romania. Preţul de listă: 53.181 euro cu TVA inclus

Noul Santa Fe vine cu pachetul Hyundai ...

A patra generaţie Santa Fe este disponibilă în Romania. Preţul de listă: 53.181 euro cu TVA inclus A patra generaţie Santa Fe este disponibilă în Romania. Preţul de listă: 53.181 euro cu TVA inclus

Cea de-a patra generaţie Santa Fe este disponibilă în Romania, începand cu luna august 2018.

Modelul este disponibil doar cu o singură motorizare: de 2,2 litri, unitate de livreaza o putere maxima de 200 CP si un cuplu de 440 Nm/1750-2750, fiind disponibil cu tractiune integrala si cu transmisie automată în opt trepte.

Noul Santa Fe vine cu pachetul Hyundai SmartSense: asistenţă la coliziune frontală (FCA) cu detectare pietoni; asistenţă la menţinerea benzii de rulare (LKA); asistenţă pentru faza lungă (HBA); sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistem de asistenta pentru iesirea in siguranta; sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW); sistem de monitorizare 360de grade.

Sistemul de infotainment poate fi controlat printr-un ecran de 8 inchi care integrează navigaţia, dotarile media si de conectivitate, fiind compatibil cu Apple CarPlay, cu Android Auto, precum si cu programul MapCare.

Fiecare autovehicul comercializat va beneficia de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice. 

Preţul de listă pentru noul Santa Fe este de 53.181 euro cu TVA inclus, însă acest model beneficiază de o reducere care îi mai scade din preţ, astfel încât poate fi achiziţionat pentru suma de 46.564 de euro. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.