Accident bizar cu o maşină mortuară. Ce s-a întâmplat cu mortul?

O maşină mortuară a fost implicată într-un accident în judeţul Argeş. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident bizar cu o maşină mortuară. Ce s-a întâmplat cu mortul? Accident bizar cu o maşină mortuară. Ce s-a întâmplat cu mortul?

Un accident bizar s-a întâmplat în judeţul Argeş, unde un şofer neatent a intrat cu o autoutilitară într-o maşină mortuară. Două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a acestui eveniment.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Davideşti, mai precis în satul Voroveni. Din fericire, conform informaţiilor publicate de ziaruldearges.ro, în momentul accidentului coşciugul era gol, dricul deplasându-se în acel moment către locuinţa răposatului.

Dricul a fost proiectat într-un gard şi a lovit şi un transformator electric. ISU Argeş a intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei victime care a suferit un atac de panică, dar şi unui bărbat de 68 de ani, şofer al dricului, care a acuzat dureri la nivelul toracelui şi a fost transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, pentru că a fost lovit şi un transformator de electricitate, a fost solicitată intervenţia unui echipaj specializat la faţa locului.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.