Accident bizar: Cum a ajuns un TIR pe acoperişul unei case? - VIDEO

Un şofer a surprins pe cameră momentul în care un TIR iese de pe carosabil şi este proiectat pe acoperişul unei case de pe marginea şoselei. Incidentul s-a petrecut în Ontario (Canada).

Un bărbat care se deplasa cu maşina a filmat cu camera de bord momentul în care camionul din faţa sa face o tumbă spectaculoasă prin aer şi aterizează pe acoperişul unei case. S-a întâmplat după ce şoferul camionului a pierdut conmtrolyul volanului şi a ieşit de pe şosea. După ce a intrat în şanţul de pe marginea şoselei, maşina a lovit un dâmb şi a fost proiectată în aer. 

 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acest accident, dar şoferul camionului, un tânăr de 24 de ani, a fost amendat pentru conducere periculoasă. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.