Accident cu Lambo Murcielago SV numărul 000

Încă un accident cu Lamborghini Murcielago? Parcă nu mai e chiar aşa de interesant, chiar dacă vorbim despre cea mai sălbatică versiune, SuperVeloce. Totuşi, e un lucru care atrage atenţia: este vorba despre exemplarul cu numărul... 000.

Accident cu Lambo Murcielago SV numărul 000 Accident cu Lambo Murcielago SV numărul 000

Accident cu un Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce? Aproape normal, dacă ne gândim că e o bestie de 670 CP, cu un demaraj 0-100 km/h în doar 3,2 secunde.

Numai că avem parte de o surpriză: deşi vorbim de o ediţie limitată la doar 350 de exemplare, în accidentul de faţă a fost implicat modelul cu numărul... 000. Cu alte cuvinte, maşină de uzină, pentru teste interne. Deci ori a fost victima unui accident pe circuit, pilotul de teste ducând maşina la limită. Ori a fost luată la plimbare de vreun director de la Lamborghini, care nu a putut struni taurul. Cert este că acum ştim că au fost 351 de exemplare.

VEZI AICI ACCIDENTUL CU MURCIELAGO SV NUMĂRUL 000!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.