Accident: Ferrari vs Skoda

Unii ruşi nu au probleme cu banii, aşa încât îşi cumpără Ferrari. Alţii nu prea au bani decât de Skoda Superb, aşa că devin invidioşi pe cei cu Ferrari.

Accident: Ferrari vs Skoda Accident: Ferrari vs Skoda
De obicei, ne aşteptăm ca accidentele cu maşini exotice să se producă din vina proprietarilor, însă în acest caz se pare că bijuteria italiană a fost victima unei banale Skoda Octavia. Cel mai interesant este faptul că berlina cehă nu a suferit aşa multe daune ca Ferrari-ul care, pur şi simplu, s-a rupt în două, grupul motopropulsor fiind azvârlit la zeci de metri de restul maşinii. Despre victime omeneşti nu pare a fi vorba, pozele de pe site-ul rusesc webpark.ru arătându-ne că habitaclul celor două maşini este intact. Aşteptăm reeditarea acestui accident între viitoarea generaţie a lui Skoda Octavia şi, de ce nu, un F430 Scuderia...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.