Accident mortal cu viitorul Mercedes ML

Un Mercedes ML aflat în timpul testelor de noapte a provocat un accident pe o autostradă din Germania, având ca şi consecinţă decesul unui tânăr.

Accident mortal cu viitorul Mercedes ML Accident mortal cu viitorul Mercedes ML

Un prototip camuflat Mercedes ML aflat în teste a fost implicat într-un accident în urmă căruia un şofer şi-a pierdut viaţa şi pilotul de teste a suferit răni grave. Teribilul incident a avut loc la lăsarea nopţii pe data de 23 Aprilie pe Autobahn A81 în apropierea de Rottweil.

Se pare că un tânăr şofer a avut o coliziune cu parapetul de pe margine şoselei şi doi alţi şoferi au oprit pentru a îi oferi asistenţă. Pilotul de teste Daimler, aflat la volanului prototipului ML, nu a observat accidentul şi a acroşat cu o viteză foarte mare într-unul din automobilele oprite, exact în momentul în care primul şofer ieşea din automobilul său, ambuteiajul fiindu-i fatal, conform Spiegel.de

ML-ul camuflat s-a răsturnat în urma coliziunii, pilotul de teste necesitând spitalizare imediată. Cei doi şoferi au scăpat ca prin minune . Poliţia nu a emis încă un raport oficial, dar se pare că circumstanţele au fost destul de grave, desfăşurându-se pe o porţiune fără limitare a vitezei.

Tocmai din acest motiv pe A81 se pot observa foarte des prototipuri Mercedes sau Porsche. Anul trecut un prototip Porsche 911 Cabrio a provocat un accident mortal pe A5, tot din cauza vitezei excesive.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.